Udtalelser


) 23-09-2011

Har haft Arne til at lave nyettablering af pumpebrønd. Fint stykke arbejde, set bort fra ny dæksel, kan det næsten ikke ses der har været arbejdet i haven. Kan anbefale A O byg tiil andre. Vigtigst af alt, er han ikke alt for dyr.


) 20-09-2011

Jeg har haft Arne til at lave to nye regnvands brønde. Arnes tilbud kom med e-post samme dag som han havde set på opgaven. Jeg havde brug for at få lavet brøndene hurtigt men Arne sagde klart med det samme at der nok vill gå nogle uger som jeg sagde ok til. Men allerede efter få dage ringe Arne igen og sagde at han havde mulighed for at lave begge brønde med det samme, jeg sagde top og Arne kom og lavede alt som aftalt og til prisen. Jeg har været mere end tilfreds med Arnes arbejde. Brønden der var utæt havde givet vand i kælderen så den ene dag Arne var der ringe min kone til forsikringen, Arne foreslog at tale med dem direkte og i løbet af nul kommer fem så var der en aftalte med forsikringen. Yders praktisk orienteret er Arne og gør ikke tingene vanskeligere end de er og løser alle opgaver. Senest bad jeg ham se på mit afløb i en kælder trappe og den lavede han også med det samme. Og så er jeg nød til at tilføje at jeg bor i Hellerup og Arne på Falster, det til trods (eller måske derfor?) så har Arne været helt usædvanlig pålidelig, hurtig og bestemt rimelig med sine priser. Jeg kan kun anbefale Arne til alle der skal have lavet kloarkarbejde, det vil I ikke fortryde.

) 19-09-2010

Arne Olsen, A O Byg kommer til aftalt tid og udfører kloakarbejdet. A O Byg reetablerer området så det ikke kan ses, at der har været gravet op. Jeg er godt tilfreds med arbejdets udførelse og kan anbefale A O Byg. Kjeld Engelharth Sdr. Vedby Skovhuse